GINOP-5.2.5-16 – Gyakornoki program

a kedvezményezett: Győri Műszaki Szakképzési Centrum

a támogatás összege: 1,2 milliárd Ft

a támogatás mértéke: 100 %

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. április 30.

Magyarország Kormánya az Európai Unióval együttműködve átfogó programot hirdet a hazai, 25 év alatti, szakképzett fiatalok foglalkoztatásának, a pályakezdők munkához jutásának és munkatapasztalat-szerzésének támogatására. A GINOP-5.2.4-16 program bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozások számára a gyakornok foglalkoztatásához kapcsolódóan, lehetőséget teremt segítő vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység ellátására, valamint szükség esetén az új munkahely tárgyi és infrastrukturális feltételeinek kialakítására is. A vállalkozások számára a pályázat célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítése. A program az Ifjúsági Garanciához kapcsolódó foglalkoztatási támogatások rendszerébe ágyazva valósul meg. A GINOP-5.2.5-16 Gyakornoki program – támogató szolgáltatások keretében pedig a szakképzési centrumok valósítják meg a támogatott gyakornoki foglalkoztatás ismertségének és a programba történő bekapcsolódás lehetőségének minél szélesebb körű elterjesztését.

 Tisztelt Vállalkozók!

A GINOP 5.2.4-16 Gyakornoki programra pályázóknak igazolni kell, hogy felvették a kapcsolatot a területileg illetékes szakképzési centrummal, az ezt igazoló lapot csatolni kell a pályázati dokumentációhoz. Az igazolólapot – az Észak-magyarországi Régió esetében – az Egri Szakképzési Centrum főigazgatója adja ki.

Kérjük, töltse le a www.egriszc.hu oldalról a kapcsolatfelvételhez szükséges adatlapot, kitöltve küldje vissza az egriszc@egriszc.hu e-mailcímre, hogy ennek alapján el tudjuk készíteni az Igazoló lapot. Ugyanakkor telefonon szíveskedjen időpontot egyeztetni a projektmenedzsmenttel az igazolólap személyes átvételére. Tel: Szőke Csilla 06-70-331-1674

Az egyeztetett időpontban a vállalkozások képviseletére jogosult személyt várjuk az Egri Szakképzési Centrumban. Kérjük, hozza magával a kitöltött adatlap eredetijét!

A személyes megjelenéstől nem tudunk eltekinteni, hiszen ekkor adunk tájékoztatást a későbbi projektegyüttműködésről és a szükséges dokumentációkezelésről.

Pályázati munkájukhoz sok sikert kívánunk!

Információ: Szőke Csilla 06-70-331-1674,   szokecsillamarianna@gmail.com 

ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
gyakornok@egriszc.hu

Online ügyfélszolgálatunk kérdését legkésőbb 2 munkanapon belül dolgozza fel.